5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cenahının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Bir gestaltda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve sair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz aldatmaınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çkırmızıışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları gereğince devinim etmesi ve zaruri çallıkışmaların da buna nazaran mimarilması gerekmektedir.

Kullanılan kapı fitili midein esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim esenlanabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en koca kazanımı duman sızdırmaması ve muayyen derecede yangın kapısı ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın veya acil hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Taliıcı malzeme muhtevaermeyen ve üstıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yakışır fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page